/YllkaPrizren

postheadericon

postheadericon Ofertë Speciale!

Mësimdhënësit janë gurthemeli i shoqërisë.
Ne e çmojmë punën tuaj andaj për më të dashurit tuaj ofrojmë bursë të veçantë shkollimi.
Për të gjithë fëmijët e mësimdhënësve 25% bursë shkollimi.

Oferta vlen deri më 16 Mars 2020 për nxënësit që regjistrohen në kl. e parë.

postheadericon GJYKATA CAKTON MASË TË PËRKOHSHME, I NDALON KOMUNËS SË PRIZRENIT MBYLLJEN E KOPSHTIT YLLKA

Përmes këtij njoftimi ne si Pedaks Sh.p.k. dëshirojmë të i drejtohemi të gjithë qytetarëve të Kosovës e në veçanti atyre të Prizrenit duke përfshirë prindërit e fëmijëve të cilët vijojn edukimin pranë Kopshtit Yllka, për të ju njoftuar se sot nga Gjykata Themelore në Prizren kemi pranuar Aktvendimin C.nr. 1252/2018 me të cilin është caktuar masa e përkohshme e sigurisë duke i ndaluar Komunës së Prizrenit ndërrmarrjen e çfardo veprimi për të mbyllur Kopshtin Yllka i cili është nën menaxhimin e Pedaks Sh.p.k.

Duke qenë se me datë 20.08.2018, zyrtarët Komunal në mënyrë kundërligjore dhe me këmbëngulje kërkonin mbylljen e kopshtit Yllka pa procedurë ligjore, ne i jemi drejtuar Gjykatës Themelore në Prizren duke kërkuar mbrojtje ligjore dhe si rezultat kemi marrë vendimin në fjalë i cili ia ndalon Komunës së Prizrenit ndërmarrjen e ndonjë veprimi për mbylljen e Kopshtit Yllka. Duke qenë se me datë 20.08.2018 kemi qenë shumë të shqetësuar nga tendenca e zyrtarëve Komunal të Komunës së Prizrenit për mbylljen e kundërligjshme të kopshtit Yllka duke u referuar në një vendim të Kryetarit të kësaj komune dhe në mungesë të një vendimi Gjyqësor dhe duke parë se këtë shqetësim së bashku me ne e kanë ndarë shumë prindër tonë dhe qytetar të Prizrenit, përmes këtij njoftimi dëshirojmë të ju sigurojmë se e drejta ka rezultuar në anën tonë dhe se Gjykata Themelore në Prizren ka ofruar mbrojtjen ligjore të nevojshme.

Duke dashur të falenderojmë të gjitha institucionet relevante në vend për gadishmërinë e tyre në mbrojtjen e  të drejtës dhe ofrimin e një ambienti të sigurt ligjor, theksojmë se ashtu siç kemi besuar në vazhdimësi në drejtësinë Kosovare ne do të vazhdojmë të ushtrojmë veprimtarinë tonë në përputhje të plotë me ligjin e aplikueshëm në Kosovë si dhe duke përmbushur obligimet që kemi marrë sipas Kontratës për koncensionin.

Po ashtu dëshirojmë të falenderojmë edhe prindërit për mbështetjen e tyre të pakursyer dhe besimin që na kanë falur edhe gjatë këtij procesi.

Për fund dëshirojmë të theksojmë se ne do të vazhdojmë ushtrimin e veprimtarisë tonë pranë Kopshtit Yllka me intestitet të lartë në bazë të kërkesave të shumta nga prindërit për regjistrimin e fëmijëve të tyre pranë Kopshtit Yllka dhe se nuk do të ketë asnjë ndërprerje apo ngadalësim në ushtrimin e veprimtarisë tonë.

 

Me respekt
DREJTORIA

postheadericon English for Primary School General Assessment Test Top Students – 20.12.2017

Students can check their detailed results in their e-school account.

3

#
Student
School
Class
Correct
Wrong
Net
1
Ajan Mustafa
ISP Marigona
3C
20
0
20
1
Arbi Gashi
ISP Marigona
3B
20
0
20
1
Aril Bilalli
ISP Marigona
3B
20
0
20
1
Art Kadriu
ISP Marigona
3B
20
0
20
1
Erjona Jetishi
MAC Gjakova
3A
20
0
20
1
Mert Ali Sahin
ISP Marigona
3C
20
0
20
1
Mustafa Ihsan Demir
ISP Marigona
3C
20
0
20
1
Olta Thaqi
Yllka Prizren
3B
20
0
20
1
Sevde Yilmaz
ISP Marigona
3C
20
0
20
10
Arben Saliuka
MAC Gjakova
3A
19
1
18.75
10
Art Balaj
MAC Gjakova
3A
19
1
18.75
10
Art Fejzullahu
ISP Marigona
3B
19
1
18.75
10
Aurela Ahmetaj
ISP Marigona
3B
19
1
18.75
10
Dielli Lila
MAC Gjakova
3A
19
1
18.75
10
Eyup Basibüyük
ISP Marigona
3C
19
1
18.75
10
Lekë Haradinaj
ISP Marigona
3A
19
1
18.75
10
Lorena Fazliu
ISP Marigona
3A
19
1
18.75
10
Nesa Rraci
ISP Marigona
3A
19
1
18.75

4

#
Student
School
Class
Correct
Wrong
Net
1
Agzim Gashi
ISP Marigona
4B
20
0
20
1
Alara Zoga
Yllka Prizren
4A
20
0
20
1
Alketa Osmani
Yllka Prizren
4A
20
0
20
1
Art Cakiqi
ISP Marigona
4C
20
0
20
1
Hana Rada
Yllka Prizren
4A
20
0
20
1
Ledion Jetishi
MAC Gjakova
4A
20
0
20
1
Meldina Mislimi
Yllka Prizren
4A
20
0
20
1
Musli Alija
MAC Gjakova
4A
20
0
20
1
Thomas Michael Mako
ISP Marigona
4C
20
0
20
10
Arianita Novosella
ISP Marigona
4C
19
1
18.75
10
Atik Mustafa
Yllka Prizren
4A
19
1
18.75
10
Buna Sahatqija
MAC Gjakova
4A
19
1
18.75
10
Ekber Jusufi
ISP Marigona
4B
19
1
18.75
10
Emirhan Vllaço
Yllka Prizren
4A
19
1
18.75
10
Enkela Gjevukaj
Yllka Prizren
4A
19
1
18.75
10
Hazbije Strushka
Yllka Prizren
4A
19
1
18.75
10
Husein Bajmak
Yllka Prizren
4A
19
1
18.75
10
Ori Biçaku
ISP Marigona
4A
19
1
18.75
10
Peter Andreas Adam
ISP Marigona
4C
19
1
18.75
10
Sara Shaqiri
ISP Marigona
4C
19
1
18.75
10
Unejs Xharra
Yllka Prizren
4A
19
1
18.75
10
Valerie Jean Nance
ISP Marigona
4C
19
1
18.75
10
Virtyt Lushtaku
ISP Marigona
4C
19
1
18.75

5

#
Student
School
Class
Correct
Wrong
Net
1
Amar Ethemi
ISP Marigona
5B
20
0
20
1
Art Beqiri
ISP Marigona
5B
20
0
20
1
Azra Derinöz
ISP Marigona
5A
20
0
20
1
Enea Kryeziu
ISP Marigona
5C
20
0
20
1
Era Budima
ISP Marigona
5A
20
0
20
1
Ida Krasniqi
ISP Marigona
5A
20
0
20
1
Jon Shaqiri
ISP Marigona
5B
20
0
20
1
Mikail Korkut
ISP Marigona
5C
20
0
20
1
Tarik Yilmaz
ISP Marigona
5C
20
0
20
1
Varis Gashi
MAC Prizren
5A
20
0
20
1
Vildan Civan
MAC Prizren
5A
20
0
20
1
Zeynep Beyza Isman
MAC Prizren
5A
20
0
20
13
Arlind Kqira
MAC Gjakova
5A
19
1
18.75
13
Dren Munishi
ISP Marigona
5B
19
1
18.75
13
Edison Hoxha
MAC Gjakova
5A
19
1
18.75
13
Erjon Rexha
MAC Gjakova
5A
19
1
18.75
13
Jana Shala
ISP Marigona
5C
19
1
18.75
13
Jon Aliu
ISP Marigona
5B
19
1
18.75
13
Jona Qarri
MAC Gjakova
5A
19
1
18.75
13
Norik Thaçi
ISP Marigona
5B
19
1
18.75
13
Premton Shala
MAC Prizren
5A
19
1
18.75
13
Tarik Ajvazi
MAC Prizren
5A
19
1
18.75
13
Yasir Baymaku
ISP Marigona
5C
19
1
18.75
13
Yll Mrlaku
ISP Marigona
5A
19
1
18.75

postheadericon Urime 28 Nëntori

postheadericon Primary School General Assessment Test Top Students – 18.10.2017

Students can check their detailed results in their e-school account.

3

#
Student
Correct
Wrong
Emtpy
Net
1
Dielli Lila
30
0
0
30
1
Jon Nulleshi
30
0
0
30
1
Omela Ndrecaj
30
0
0
30
1
Siar Morina
30
0
0
30
5
Arben Saliuka
29
1
0
28.75
5
Aril Bilalli
29
1
0
28.75
5
Elon Sharri
29
1
0
28.75
5
Kanita Shkreli
29
1
0
28.75
5
Nesa Rraci
29
1
0
28.75
10
Arjona Ramadani
28
1
1
27.75
11
Flamur Balaj
28
2
0
27.5
11
Jona Makolli
28
2
0
27.5
11
Rubin Bytyqi
28
2
0
27.5
14
Roni Bytyçi
27
2
1
26.5
15
Arbi Gashi
27
3
0
26.25
15
Art Kadriu
27
3
0
26.25
15
Dion Kuçi
27
3
0
26.25
15
Kaon Rexha
27
3
0
26.25
15
Ledion Brahimi
27
3
0
26.25
15
Lorena Fazliu
27
3
0
26.25
15
Oya Civan
27
3
0
26.25
15
Rrezon Hoxha
27
3
0
26.25
15
Zehra Gül Nihal Topal
27
3
0
26.25

4

#
Student
Correct
Wrong
Emtpy
Net
1
Ekber Jusufi
30
0
0
30
2
Alketa Osmani
29
1
0
28.75
2
Emirhan Vllaço
29
1
0
28.75
4
Berra Temo
28
2
0
27.5
4
Hazbije Strushka
28
2
0
27.5
4
Ismet Morina
28
2
0
27.5
4
Unejs Xharra
28
2
0
27.5
8
Buna Sahatqija
27
2
1
26.5
8
Meldina Mislimi
27
2
1
26.5
10
Andi Avdaj
27
3
0
26.25
10
Anisa Rexha
27
3
0
26.25
10
Atik Mustafa
27
3
0
26.25
10
Enkela Gjevukaj
27
3
0
26.25
14
Rumejsa Rrahmani
26
2
2
25.5
15
Alara Zoga
26
3
1
25.25
15
Dea Këllëçi
26
3
1
25.25
15
Husein Bajmak
26
3
1
25.25
18
Agzim Gashi
26
4
0
25
18
Andi Kasumi
26
4
0
25
18
Irid Ibrahimi
26
4
0
25
18
Noar Gashi
26
4
0
25
18
Ori Biçaku
26
4
0
25

5

#
Student
Correct
Wrong
Emtpy
Net
1
Mikail Korkut
29
0
1
29
2
Amar Ethemi
29
1
0
28.75
2
Erjon Rexha
29
1
0
28.75
2
Gerti Jaka
29
1
0
28.75
2
Simanur Aydogan
29
1
0
28.75
2
Sumejra Çmega
29
1
0
28.75
7
Yasir Baymaku
28
1
1
27.75
8
Arlind Kqira
28
2
0
27.5
8
Art Beqiri
28
2
0
27.5
8
Jon Shaqiri
28
2
0
27.5
8
Muhamed Qehaja
28
2
0
27.5
8
Tarik Yilmaz
28
2
0
27.5
8
Zejneb Agolli
28
2
0
27.5
14
Akida Ahmeti
27
3
0
26.25
14
Armala Krasniqi
27
3
0
26.25
14
Bedridin Shantir
27
3
0
26.25
14
Büsra Ulus
27
3
0
26.25
14
Edison Hoxha
27
3
0
26.25
14
Enea Kryeziu
27
3
0
26.25
14
Guri Govori
27
3
0
26.25
14
Jona Qarri
27
3
0
26.25
14
Jora Matoshi
27
3
0
26.25
14
Rea Haradinaj
27
3
0
26.25
14
Ronela Shkreli
27
3
0
26.25
14
Sumeyye Tuzen
27
3
0
26.25

postheadericon General Assessment Test Answer Key – 18.10.2017

3


Albanian
1. A
2. A
3. A
4. B
5. B
6. A
7. C
8. C
9. B
10. D
Mathematics
11. C
12. B
13. B
14. B
15. C
16. C
17. C
18. B
19. A
20. B
English
21. A
22. A
23. D
24. A
25. B
26. B
27. A
28. C
29. B
30. A

4


Albanian
1. B
2. C
3. A
4. A
5. D
6. A
7. B
8. A
9. C
10. D
Mathematics
11. B
12. C
13. B
14. C
15. C
16. A
17. C
18. A
19. D
20. B
English
21. B
22. D
23. A
24. D
25. A
26. B
27. A
28. B
29. B
30. A

postheadericon NJOFTIM

Ju njoftojmë se gjatë muajit tetor në të gjitha shkollat tona do të mbahet Testi Vlerësues.
Në tabelën e poshtme do të gjeni datat, lëndët dhe klasat që do të përfshihen në këtë test.

Për shkollë fillore

Data Lënda Numri i pyetjeve Klasa
18 tetor
E mërkurë
Gjuhë shqipe
Gjuhë angleze
Matematikë
10
10
10
3-4-5

Për shkollë të mesme të ulët dhe të lartë

Data Lënda Numri i pyetjeve Klasa
16 tetor (E hënë) Gjeografi 20 6-12
18 tetor (E mërkurë) Matematikë 20 6-12
20 tetor (E premte) Gj. Shqipe 20 6-12
  • Provimi mbahet gjatë orës së dytë mësimore dhe zgjatë 45 min.
  • Testi vlerësohet si kuiz!

Ju urojmë suksese!

postheadericon Filloi Viti i Ri Shkollor në Kolegjet “Mehmet Akif”

Pas pushimit veror sot më 4 shtator si në të gjitha shkollat tjera në Kosovë, ashtu edhe në Kolegjet “Mehmet Akif” u hapën dyert e dijes për nxënës. Që nga hapja e tyre e deri më sot Kolegjet “Mehmet Akif” kanë ofruar një arsim të cilësisë së lartë, me një staf profesional. Urojmë që edhe viti i ri shkollor 2017-2018 të jetë i mbarë dhe të ndihmojë në ngritjen e nivelit të arsimit në Kosovë. Me këtë rast i urojmë të gjithë nxënësit, prindërit dhe stafin mësimdhënës për një vit të suksesshëm shkollor!

photos

postheadericon 8 March – International Women’s Day

postheadericon Happy Teachers’ Day

Subscribe

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 5,125 other subscribers