/YllkaPrizren

Archive for April, 2014

postheadericon Gulistan Educational Institutions

postheadericon Üsküdara Gider İken

postheadericon Culture Fest 2014

postheadericon Zemrat Rrahin së Bashku në Kolegjet e “Mehmet Akifit”

culture_fest2014Institucioni Arsimor Gulistan me këngë e valle, poezi dhe muzikë në shqip, turqisht e boshnjakisht e hapi edicionin e parë të Festivalit Kuturor me moton “Zemrat rrahin së bashku”.
Melodia e ”Bareshës“ interpretuar nga “Etno Klasik” ka hapur festivalin. Korridori i Teatrit Kombëtar ka ngjasuar me një muze etnologjike ku janë ekspozuar veshje e sofra të këtyre tri etnive. Për veshjen dhe sofren tradicionale shqiptare ishte kujdesur shoqata e grave “Dera e hapur”. Ndërsa për sofren turke stafi turk i Kolegjeve “Mehmet Akif”.

more photos

Read the rest of this entry »

Subscribe

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 5,125 other subscribers