/YllkaPrizren

Archive for September, 2014

postheadericon Takim me Nënat e Nxënësve të Klasës së Parë

fdfMe qëllim të njohtimit të prindërve gjegjësisht të nënave të fëmijëve të klasës së parë shkolla jonë organizoi një takim, i cili u përmbyll me një drekë. Pos njohtimit mes vete ato arritën nga më afër të njihen edhe me mësueset e fëmijëve të tyre, ku biseduan lidhur me fillimin dhe adaptimin e nxënësve në klasën e parë. Nënat mbetën të kënaqura nga ky takim, e ne shpresojmë se kjo do të vazhdojë edhe në të ardhmen…

Photos

postheadericon Mbollën të tjerët hëngrëm ne… Ne do mbjellim të hanë të tjerët…

meyveNxënësit e klasave të para sot në oborrin e bukur të shkollës sonë u argëtuan dhe përjetuan çaste të paharruara.Të gjithë së bashku arritën të njihen nga më afër me pemët dhe perimet e mbjellura më herët. Ata këputën perime të freskëta nga më të ndryshmet dhe ishte kënaqësi e madhe kur mbushnin shportat me perime.
Shpresojmë se në të ardhmen edhe këta nxënës do mbjellin fidanet e tyre në kopshtin e shkollës.

Photos

postheadericon Festojmë ditëlindjet‏

bdayNë shkollën tonë pos shumë aktiviteteve kremtojmë ditëlindjet e nxënësve tanë që sapo filluan shtigjeve të dijes e të diturisë. Gjatë kremtimit të ditëlindjeve fytyart e tyre janë përplot buzëqeshje e krenari duke mos lënë anash edhe prerjen e pastave nga më të ndryshmet. Me këngë, valle e brohoritje fillestararëve urojmë nga zemra rritje të mbarë , shëndet dhe suksese në çdo cep të jetës.

Fëmijë të dashur gëzuar ditëlindjet…

Photos

postheadericon Risi në Shkollat e MAC-ut

RisiShkollat tona nuk kanë të mbaruar me risi. Më 1 shtator 2014 nxënësit e klasave të para filluan mësimin në një shkollë të re – Shkolla fillore “YLLKA” .
Ishte kënaqësi e veçantë në këtë fillim të vitit të ri mësimor t`i shohësh fatosat dhe yllkat që për herë të parë hyjnë në udhën e bukur e të pafund të diturisë ;ata që sot janë shpresa ,krenaria dhe dashuria e prindërve ,gjyshërve…, por njëkohësisht e ardhmja e Kosovës
Për nder të fillimit të vitit të ri shkollor 2014-2015, shkolla jonë organizoi një ceremoni për mirëseardhje të fëmijëve, ku fëmijët u argetuan mjaft.
Nuk mungoi edhe fjalimi i drejtorit të shkollës z.Ahmet Oğuz ,i cili përzemërsisht uroi fillimin e vitit të ri arsimor, kurse fillestarëve rritje të mbarë dhe suksese në rrugën e tyre të shkollimit.

Photos

Subscribe

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 5,125 other subscribers