/YllkaPrizren

postheadericon Mbollën të tjerët hëngrëm ne… Ne do mbjellim të hanë të tjerët…

meyveNxënësit e klasave të para sot në oborrin e bukur të shkollës sonë u argëtuan dhe përjetuan çaste të paharruara.Të gjithë së bashku arritën të njihen nga më afër me pemët dhe perimet e mbjellura më herët. Ata këputën perime të freskëta nga më të ndryshmet dhe ishte kënaqësi e madhe kur mbushnin shportat me perime.
Shpresojmë se në të ardhmen edhe këta nxënës do mbjellin fidanet e tyre në kopshtin e shkollës.

Photos

Subscribe

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 5,125 other subscribers