/YllkaPrizren

postheadericon Takim me Nënat e Nxënësve të Klasës së Parë

fdfMe qëllim të njohtimit të prindërve gjegjësisht të nënave të fëmijëve të klasës së parë shkolla jonë organizoi një takim, i cili u përmbyll me një drekë. Pos njohtimit mes vete ato arritën nga më afër të njihen edhe me mësueset e fëmijëve të tyre, ku biseduan lidhur me fillimin dhe adaptimin e nxënësve në klasën e parë. Nënat mbetën të kënaqura nga ky takim, e ne shpresojmë se kjo do të vazhdojë edhe në të ardhmen…

Photos

Subscribe

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 5,125 other subscribers