/YllkaPrizren

postheadericon NJOFTIM

TË NDERUAR PRINDËR

Më datën 25.10.2014 në shkollën tonë do të mbahet takimi prindër – mësimdhënës. Qëllimi i këtij takimi është ngritja e suksesit dhe njohja nga më afër me të arriturat e nxënësve si në fushën mendore ashtu edhe atë sociale. Shpresojmë se raporti nxënës – mësimdhënës – prindër do të jetë efektiv dhe lusim që të jeni të pranishëm.(KLASA E PARE)

 

Të  nderuar prindër

Më 25.10.2014 në ora 10:00-13:00 mund të vini me marrë informata për fëmijët e juaj në kopshtin tonë.(PARASHKOLLOR)

Subscribe

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 5,125 other subscribers