/YllkaPrizren

postheadericon Vizita fabrikë

10518837_586311651494448_7421137962926355307_nGrupet parashkollore te kopshtit ‘YLLKA’ 3A Bletet, 3B Kelebekler, 3C Bubamare, 3D Ylberi, 3E Dielli.. Sot, vizituan fabriken konditorike ‘Liri’ ne prizren aty femijet u njoftuan me rrjedhen e prodhimit ne fabrike. Femijet u ndane shome te kenaçur me pritjen e organizuar, si dhe me dhurrat qe i fituan.

Photos

Subscribe

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 5,125 other subscribers