/YllkaPrizren

Archive for November, 2014

postheadericon KREMTOJMË FESTËN E FLAMURIT

10410290_603419936450286_4933760473188567710_n

Për nder të festës së 28 Nëntorit, festës së flamurit nxënësit e klasave të para përgatitën një program të larmishëm me vjersha, recitale, skeçe, këngë e valle. Përmes recitaleve i kujtuan me nderim të thellë të gjithë dëshmorët e kombit.

Të gjithë njëzëri uruan:   “Urime 28 Nëntori – Dita e Flamurit”

PHOTOS

postheadericon VIZITA E DREJTORISË KOMUNALE TË ARSIMIT

image-a4b409820bc334023492743c8381ac3315b7b999a2e83b387e484c07955dc151-V

Më datën 20.11.2014 shkollën tonë e vizitoi drejtori i arsimit të komunës së Prizrenit , z. Nexhat Çoçaj , i shoqëruar me zyrtarë të drejtorisë komunale të arsimit. Ata nga më afër u njohën me punën dhe procesin mësimor që zhvillohet në shkollën fillore “Yllka“.

Neve s`na mbetet gjë tjetër veçse t`i falenderojmë përzemërsisht për vizitën e bërë…

postheadericon Ashure

10472818_597067067085573_5349725724277382101_o

Sot, me femijet e kopshtit YLLKA grupi 4-5 vjeçareve dhe parashkolloret shperndan ashure kalimtareve prane kopshtit..

Photos

postheadericon Bibliotekë

10468124_597046020421011_3861159884677412526_o

Nxënësit e klasave të para shkronjë pas shkronjë, rrokje pas rrokjeje,fjalë pas fjale arritën të përvetësojnë leximin fillestar.Që të njihen më afër me librat vizituan bibliotekën e qytetit.Ata dëgjuan me shumë ëndje përrallat dhe më pas i ritreguan. Falënderojmë drejtoreshën dhe gjithë punonjësit e bibliotekës për pritjen e bërë.

Photos

postheadericon VİZİTE DENTİSTİN

10683582_593627250762888_4517297755780157621_o

Parashkollore e grupit ‘Ylberi’ dhe ‘Dielli’ prane kopshtit ‘YLLKA’ Sot, vizituan ordinancen stomatolughike ‘Endi Dent’ ne Prizren femijet, per se afermi u njoftuan me punen e stomatol logeve.
Falenderojme Dr.Krenare Ibrahimi dhe stafin e saje per pritjen e organizuar femijeve tane..kopshtit YLLKA

Photos

postheadericon MENGESI ME PRINDER

10801946_595928957199384_8450983615380475678_n

Ne kopshtin ‘YLLKA’ u organizua nje takim me prinderit dhe me drejtorin e kopshtit zoteri Ahmetin Drejtori dhe prinderit se bashku kane ngrene mengjes dhe kane biseduar per suksesin e femijeve. Qelimi i takimit ishte bashkepunim, Prinder-Kopsht..

Photos

postheadericon VIZITE KOPSHTIT ZOOLOGJIK

10700576_594250284033918_4388150580923860298_o

Ne sot femijet e grupeve: sheqerkat, bilbilat, pellumbat, yjet dhe trendafilat vizituam kopshtin zoologjik.bFemijet nga afermi pane kafshet e kopshtit zoologjik dhe u argetuan me rekvizitat e kopshtit.bNe fytyrat e femijeve u verejte nje disponim i veqant.

Photos

postheadericon Vizite dentistin

10688160_593120330813580_2113170227282960967_o

Sot femijet e kopshtit “YLLKA”vizituan dentistin,she u knaqen me pranimin e mire te mjekut Dr.Senol Kacamak ,dhe me keshilla te mira per mirembajtjen e dhembeve.

Photos

Subscribe

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 5,125 other subscribers