/YllkaPrizren

Archive for January, 2015

postheadericon AKTIVITETI

10926242_638038369655109_9191579037440210140_o 10446187_638038629655083_6787226386425411047_o

Nxenesit e klasave te para sot u argetuan mjaft ne sallen e edukates fizike ne shkollen “Mehmet Akif”.

PHOTOS

postheadericon AKTIVITETI

10498175_635250649933881_6161358850889517512_o 10914784_635251573267122_3984165698783682348_o

Aktivitetet ne kopsht me standarde. Vizit stomatologut.. Kur te rritem do te behem.

postheadericon FABRIKA E QUMSHTIT E ABIT

1553256_638029449656001_7373727719357439328_o

  10947424_638030766322536_3930767268352170159_o

Këtë javë sipas programit të aktiviteteve me fëmijët parashkollor kemi vizituar fabrikën e qumshtit “ABI”

PHOTOS

postheadericon AKTIVITETI

20150112_125116     20150112_130122

Grupet e moshës parashkollore të kopshtit “Yllka” në Prizren, duke garuar. Danas su se u vrticu “Yllka”takmicile tri grupe:Dielli, Ylberi I Bubamare.

PHOTOS

postheadericon

10931600_629922373800042_6733701833126351268_o    10927180_629922633800016_680995673035828458_o

Sot me femijet e grupeve “Kelebekler”dhe “Bletet” e punuam nje eksperiment ku me perzierjen e ufelles dhe karbonatit tullumbacat fryhen.Fryerjen e tullumbacave femijet e perjetuan me gezim.

PHOTOS

postheadericon AKTIVITETI

20150112_114133

Ne sot, grupmoshat: trëndafilatdhe yjet dolem ne oborrper t’a shijuar ditën me dëborë, fëmijët luajtën me topa bore dhe mbetën shumë të kënaqurë.

PHOTOS

postheadericon LOJA NE AKTIVITETIN E LIRE

20150108_104659

PHOTOS

Subscribe

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 5,125 other subscribers