/YllkaPrizren

Archive for February, 2015

postheadericon AKTIVITETI

11001658_1547368582209865_4717216059413220889_o 11041840_1547368585543198_6300816868094997619_o

Sot grupet parashkollore dhe nxenesit e klasave te para ishin ne teatrin e kukullave. U kenaqen mjaft duke pare nga me afer pjeset teatrale.

postheadericon Urime 8 Marsin nena te dashura!

 11021503_660652104060402_5793708770811054025_o 10985592_660654737393472_6404388851219115295_o

Per nder te festes se 8 Marsit nenat e klasave te para ishin te ftuara ne nje dreke modeste. Ato moren dhurate nga me te dashurit e tyre-femijet.
Urime 8 Marsin nena te dashura!

PHOTOS

postheadericon Përparësitë e Regjistrimit të Hershëm

Të nderuar prind,

Që çdo  fillimviti shkollor të jetë  i mbarë kërkon përgatitje të mëhershme. Institucionet tona kanë filluar me oferta të reja, të cilat besojmë se juve do t’jua lehtësojnë kryerjen e obligimeve ndaj shkollës, ndërsa neve do të na ndihmojnë për një përgatitje sa më të mirë dhe më të hershëm për vitin e ri shkollor 2015 -2016.

Regjistrimi i nxënësve të rinj këtë vit do të fillojë nga muaji Shkurt dhe do të vazhdojë gjatë muajit Mars dhe Prill e tutje.Regjistrimi gjatë këtyre muajve i nxënësve të rinj të cilët fillimisht do t’i nënshtrohen një provimi (sipas niveleve)do t’u ofrojë atyre edhe lehtësim sa i përket pagesës së shkollimit.Kështu që për regjistrimet në muajin Shkurt do të ketë  15% ulje, për muajin Mars 10% dhe për muajin Prill 5% ulje në pagesën e shkollimit.

Read the rest of this entry »

postheadericon Urime festa e Pavarësisë‏

DSC_0001 (600 x 400) DSC_0283 (600 x 400)

Për nder të 7 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës nxënësit e klasave të para përgatitën një program të larmishëm me recitale ,skeçe ,këngë e valle nga më të ndryshmet…Të gjithë nga zemra uruan : GËZUAR PAVARËSINË KOSOVË !!!

PHOTOS

postheadericon Urime 7 Vjetori i Pavarësisë së Kosovës

7-vjetori

postheadericon Foto nga me te vegjelit e shkolles sone

10896402_631019790356967_919464335575908924_o      10922400_631019897023623_5710511965577896717_o

PHOTOS

postheadericon AKTIVITETI

Me maturantet e kolegjit Mehmet Akif, jemi takuar ne darke te “IEAP YLLKA”.
10943751_645792428879703_7504431055197229434_o  10957724_645792192213060_8671214182942835826_o

postheadericon AKTIVITETI

Ne sot grupmoshat: yjet dhe trëndafilat ishim ne vizitë te dentistja.

PHOTOS

10959303_642933565832256_2631831550366837876_n   1724171_642933792498900_164516345940374277_n

postheadericon AKTIVITETI

Grupet e moshes tre vjeqare te kopshtit Yllka ne Prizren duke garuar me biqiklet. Garuan dy grupe zemrat dhe lulet Fitore per te gjithe.

PHOTOS

20150115_103113 20150115_103233

 

 

postheadericon Kopshti “YLLKA”

10974211_642452569213689_5974505719921353111_o 10842290_642453125880300_2329977080175893518_o

PHOTOS

Subscribe

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 5,125 other subscribers