AKTIVITETI

Grupet e moshes tre vjeqare te kopshtit Yllka ne Prizren duke garuar me biqiklet. Garuan dy grupe zemrat dhe lulet Fitore per te gjithe.

PHOTOS

20150115_103113 20150115_103233