/YllkaPrizren

Archive for March, 2015

postheadericon AKTIVITETI

11053528_677100449082234_1905921971509447378_o 11080310_677100769082202_9124723520204820276_o

Grupet e Kopshtit “Bletet”dhe “Kelebeklek”sot mesuan per oksigjenin. Realizuan eksperimentin me qirinje dhe gotat se bashku me edukatoren.

PHOTOS

 

postheadericon AKTIVITETI

11103230_677083542417258_3934915051174462859_o 11070089_677084919083787_7024045023986168654_o

Grupi i femijeve 2-3vjeçare “drenusha”duke punuar me letra te buta lulet.

PHOTOS

postheadericon AKTIVITETI

 

11103088_677087002416912_6831416667926505651_o 11096429_677086765750269_241969310728130109_o (1) 1800059_677086925750253_7761535300189285989_o

Grupi parashkollor “Dielli” mesuan per njesin matese te peshes (kilogramin)

PHOTOS

postheadericon Koha e aktiviteteve

10353427_673502642775348_2881820321406841773_o 11021389_673502469442032_6674603762937201819_o

 

PHOTOS

postheadericon Gorenje

11072985_673497739442505_327627035101597785_o 11080320_673498692775743_8093343829918298186_o

Grupet parashkollore:3c mollë kuqet 3d ylberi 3e dirllu vizituan Q.T.GORENJE.

PHOTOS

postheadericon Gorenje

 

11080598_672514079540871_8459943349381099283_o 10841796_672523326206613_7746296239277251755_o

Femijet e grupeve parashkollore “Kelebekler dhe Bletet” e vizituan Q.T.”Gorenje” ku dhe u zbaviten ne pjesen e lojerave.

PHOTOS

postheadericon

10991632_671691742956438_850792223714919917_o 10257783_671691899623089_9076786380448620341_o

Ne sot grupmoshat: yjet dhe trëndafilat pamë për së afërmi qarkullimin e automjeteve në rrugë ( shenjën e orjentimit në trafik- Semafori).

PHOTOS

postheadericon Filloi kursi pergatitor per klasen e pare.

10942527_670350389757240_6397224336498863907_n

postheadericon Filloi kursi pergatitor per klasen e pare

11039001_668820273243585_8192520596907379642_o 11070825_668820176576928_8402413318126833458_o
Sot fëmijët parashkollorë nga të gjitha anët vërshuan shkollës fillore “Yllka”,për të ndjekur kursin si në gjuhë shqipe,matematikë e gjuhë angleze.

PHOTOS

postheadericon

10428455_667244943401118_527953029523801316_n 11037634_667244916734454_2579013391753386590_n

Fëmijët parashkolor pranë kopshtit “Yllka” grupi Dielli 3E-sot, vizituan kforin zvicëran.

PHOTOS

Subscribe

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 5,125 other subscribers