PROGRAM FESTIV PER 7 DHE 8 MARS

10916403_663368093788803_3773488128186836920_o 10629454_663368637122082_2905269028509945922_o

Per nder të 7-8 Marsit grupmoshat yjet dhe trëndafilat përgaditën nje program festiv.

PHOTOS