/YllkaPrizren

Archive for April, 2015

postheadericon AKTIVITETE

10847161_694996110626001_986445803517306168_o 11159942_694994097292869_8099093851282152996_o

Sot shkollen tone e vizituan parashkolloret e grupit “Pepe”. Ata u argetuan mjaft me aktivitete nga me te ndryshmet. Shpresojme se mbeten te kenaqur dhe i falenderojme perzemersisht..

PHOTOS

postheadericon 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

10339511_692031854255760_6115544852955390585_o 11148672_692029050922707_5820637592567340160_o

23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladık. Gününüz kutlu olsun ÇOCUKLAR..

PHOTOS

postheadericon AKTIVITETI

11133861_688546851270927_2966149037475911479_o 11164726_688547091270903_2231100633131604951_o

Grupet e femijeve parshkollor “Bletet” dhe “Kelebekler” sot u njoftuan per se afermit me semaforin.
PHOTOS

postheadericon Festojmë ditëlindjet

10838056_688537091271903_5592510183728269266_o 11136144_688537484605197_3326991391361769259_o

Sot ne femijet me te vegjel te Kopshtit Yllka e festuam ditelindjen e pare te shokut tone Artit, Urime.

PHOTOS

postheadericon AKTIVITETI

10828126_687849174674028_4782165400801545004_o 11102992_687849061340706_4732308253069742024_o

Grupi i femijeve 3A Bletet,ne aktivitetin e lir u argetuan ne obirrin e kopshtit ku edhe femijet se bashku vizatuan nje pejsazh pranveror.

PHOTOS

postheadericon Klasa e parë

11154889_687834048008874_1198739971343681734_o 11140745_687834228008856_3341658837374446920_o

Nxenesit gjate  ores se ınformatıkes.

PHOTOS

postheadericon AKTIVITETI

11080345_679109928881286_4792445723057328745_o 11046550_679108982214714_6942010275700983827_o

Sot nxënësit e klasave të para ishin në Prevallë.Ata shijuan bukuritë e maleve të Sharrit dhe ndjenë kënaqësi duke u rrëshqitur me saja.

PHOTOS

Subscribe

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 5,125 other subscribers