/YllkaPrizren

Archive for June, 2015

postheadericon

1534742_719800788145533_2713830541094767918_o 11411748_719800591478886_4126056574024600349_o

Me stafin punues të IEAP & Fillor YLLKA kemi organizuar iftar, ku kanë qenë prezente edhe edukatoret që kanë dalë në pension.
Të gjithëve ia urojmë Festën e Ramazanit.

postheadericon SHPËRNDARJA E ÇERTIFIKATAVE

10457454_719799528145659_2428805170657864370_o 11428185_719799841478961_4992330604545229154_o

Ne sot grupmoshat: ‘Yjet dhe Trëndafilat’ përfunduam vitin shkollor 2014-2015

PHOTOS

postheadericon

11536423_718880968237515_4644250303018873041_o 11405534_718880948237517_3059315246902594965_o

Shkolla jonë organizoi iftar për prindërit e nxënësve të klasave të para.Shpresojmë që mbetën të kënaqur dhe u dëshirojmë agjërim të lehtë në këtë muaj të bekuar.

postheadericon Pushime të mira nxënës të dashur

 11402648_716809241778021_6436628700584686409_o 10506957_716810308444581_7584341914899336163_o
Viti shkollor 2014-2015 përfundoi me shumë sukses për klasat e para. Ata me plot emocione së bashku me prindërit i morën notat e tyre.Të gjithëve u dëshirojmë suksese në të ardhmen dhe pushime të këndshme.
Mirupafshim në shtator !

postheadericon PROGRAMI I FUNDVITIT

11057621_716283848497227_2827897105800118427_o 10847182_716295865162692_6854368616828807186_o

Me 17.06.2015.në kolegjin “Mehmet Akif”Korishë grupet parashkollore, pranë kopshtit “Yllka” u paraqitën me programin e fundvitit.

PHOTOS

postheadericon PROGRAMI FESTIV

10353236_716284111830534_1044197469267019527_o 10661833_716286751830270_5255914655832846785_o

Ne sot grupmoshat: Yjet dhe Trëndafilat, shfaqëm programin për nder të festës së’1 Qershorit’ dhe përfundimit të vitit shkollor 2014-2015.

PHOTOS

postheadericon Institucioni Parashkollor “Melodia”

11402309_712088148916797_3193913237192502121_o 11402316_712087942250151_5320500287068834562_o

Sot shkollen tone e vizituan parashkolloret e grupit “Melodia”. Ata u argetuan mjaft me aktivitete nga me te ndryshmet. Shpresojme se mbeten te kenaqur dhe i falenderojme perzemersisht..

PHOTOS

postheadericon Përfundoi kursi përgatitor…

11270307_710458229079789_7565831405236822122_o 11289386_710459185746360_602414302470757229_o

Sot përfundoi kursi përgatitor për klasat e para. Fëmijët ishin mjaft të suksesshëm dhe shprehën iteresim mjaft të madh gjatë procesit mësimor. Si rezultat i arritjeve të tyre ata u shpërblyen me nga një çertifikatë. Të gjithëve u dëshirojmë suksese të mëtutjeshme!

PHOTOS

postheadericon Kopshti i Fëmijëve “Harea”

11289368_709509742507971_3917741087641075148_o 11270508_709506575841621_7593926368271505887_o

Sot shkollen tone e vizituan parashkolloret e grupit “HAREA”. Ata u argetuan mjaft me aktivitete nga me te ndryshmet. Shpresojme se mbeten te kenaqur dhe i falenderojme perzemersisht.

PHOTOS

postheadericon Festojmë ditëlindjet

11062077_709049775887301_8351523539996769580_o 11270475_709048795887399_655399268611590397_o

Sot festuam ditëlindjen e engjëllushes sonë Alara Zoga. I dëshiruam shëndet, jetë të gjatë dhe suksese në çdo hap të jetës.
Urime Alara, të priftë e mbara!

PHOTOS

Subscribe

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 5,125 other subscribers