SHPËRNDARJA E ÇERTIFIKATAVE

10457454_719799528145659_2428805170657864370_o 11428185_719799841478961_4992330604545229154_o

Ne sot grupmoshat: ‘Yjet dhe Trëndafilat’ përfunduam vitin shkollor 2014-2015

PHOTOS