/YllkaPrizren

Archive for September, 2015

postheadericon Gëzuar Kurban Bajramin

kurban15

postheadericon

12028719_765069976951947_2952501241485950285_o 12031445_765070183618593_4663358587655512186_o

Me rastin e festës së Kurban Bajramit,fëmijëve të kopshtit “Yllka” ne Prizren u shpërndan dhurata.

Photos

postheadericon

12045516_764649656993979_135019535850833351_o 12006546_764647776994167_5469367133489936454_o

Sot,grupet parashkollore të kopshtit “Yllka” vizituan tregun e kafshëve me rastin e festës së Kurban Bajramit.

Photos

postheadericon

12038742_762426977216247_7855887156511758759_o 12010791_762427400549538_3281294398321713744_o

Te enjten me date 17.09.2015 ne ora 14 patem mbledhje te prinderve, me priderit e femijeve parashkollor.
Biseduam rreth planprogramit mesimor si dhe aktivitete te ndryshme qe zhvillohen gjdo dite .

 

postheadericon

 12045637_762431507215794_7026285353629975958_o 12015207_762431093882502_4667256690167465708_o

Me qëllim të ndërlidhjes së teorisë me praktikën,sot nxënësit e klasave të dyta qenë te dentistja.Ata një nga një u vizituan dhe morën këshilla për mirëmbajtjen dhe ruajtjen e dhëmbëve.
E falenderojmë dr. Krenare Ibrahimi me stafin e saj dhe dr. Teuta Shabani për mikëpritje.

PHOTOS

postheadericon Të dashur nxënës, suksese në hapat e parë shkollor….

11999726_758283224297289_4361587927542145086_o 11999798_758283867630558_7843018632691818162_o

Sot nxënësit e klasave të para u argëtuan mjaft në ceremoninë e prerjes së pastës në shenjë respekti për fatosat dhe yllkat fillestarë. Të gjithë nxënësve përzemërsisht urojmë rritje të shëndetshme, mbarësi, gëzime dhe shumë suksese në rrugën e tyre të shkollimit.

PHOTOS

postheadericon FILlIM TË MBARË KLASA E PARË

11924966_753110164814595_8458531994751478081_n 11990380_753110184814593_4440152454255166988_n

Sot në shkollën tonë filloi viti i ri shkollor 2015/2016.Nxënësit e klasave të para sot vërshuan shtigjeve të dijes e të diturisë. Të gjithë nxënësve u dëshirojmë fillim të mbarë!

Subscribe

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 5,125 other subscribers