/YllkaPrizren

Archive for October, 2015

postheadericon AKTIVITETI

12183783_778964795562465_5751776874324696507_o 12194537_778965132229098_8297058253942058466_o

Parashkolloret 4-5 dhe 5-6vjeqar sot, kanë shpêrndarë ashure shitësve dhe kalimtarëve pranë kopshtit: “YLLKA”

Photos

postheadericon AKTIVITETI

12188083_778605558931722_3549715472650414082_o 12186678_778605085598436_4707569313850052893_o

Parashollorët E GRUPAVE:-DIELLI-YLBERI-MOLLEKUQET TË KOPSHTIT”YLLKA” SOT, GATUAN GURABIE.

Photos

postheadericon AKTIVITETI

12115538_778241012301510_4247374647130569736_n 12193649_778243522301259_9171482856408432197_n

Sot nxënësit e klasave të para dh të dyta u argëtuan në lëndën e artit figurativ. Fytyrat e tyre të bukura u ngjyrosën.

Photos

postheadericon AKTIVITETI

11227626_774401546018790_548840873214910583_o 10733948_774401702685441_6386836321887074160_o

Sot grupmoshat 3-4 dhe 4-5 vjeç vizituan Kopshtin Zoologjik.

Photos

postheadericon KOPSHTI ZOOLOGJIK

12122459_774392189353059_2371410972585244610_n 12144900_774390556019889_3455390035183193032_n

Nxënësit e klasave të para vizituan kopshtin zoologjik, ku perveq argëtimeve të shumta mësuan më shumë për kafshët.

Photos

postheadericon AKTIVITETI

12072661_774015206057424_750819352228374666_n 12079587_774016822723929_801785406304979005_n

Femijet parashkollor te kopshtit “YLLKA”sot, vizituan kopshtin zoologjik.

Photos

postheadericon HAPPY BIRTHDAY TO YOU

12022452_772914086167536_4509641633888870302_o 12087805_772914486167496_1802084800995636995_o

Photos

postheadericon AKTIVITETI

12109799_771198149672463_8457411746983583324_o 11070609_771196913005920_740220365962310029_o

Fëmijët parashkollor “YLBERI” në Prizren sot, kanë pregaditur konzervimin e perimeve.
Danas su grupe”BUBAMARE”pripremale zimnicu tatatatiraaaaaa!!!!

Photos

postheadericon AKTIVITETE

 

12080300_1639813432965379_2534753416442173862_o 12087201_1639813522965370_4001103621400944529_o

Bugün “Kelebekler” ve “Dielli” grubu ögrencileri mevsim sebzeleriyle turşu hazirladilar.
Sot,grupet parashkollore “Dielli dhe Kelebekler” pregaditur konzervimin e perimeve.

Photos

postheadericon URIME ANDI, U PLAKSH ME GËZIME!

12091226_770795206379424_5943760799508571376_o12087222_770796126379332_3637173969007830843_o

Sot nxënësit e klasave të dyta festuan ditëlindjen e Andit. Andi sot i mbushi 7 vjet. Të gjithë i dëshirojmë shëndet, rritje të mbarë, suksese dhe gjithë të mirat

Photos

Subscribe

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 5,125 other subscribers