/YllkaPrizren

Archive for November, 2015

postheadericon Urime FESTA E FLAMURIT!

URIME_28nentori_UDSH_ja_ulqin

postheadericon URIME DITËN E FLAMURIT, 28 NËNTORIN

11048686_790216741103937_9007284626872222334_o 12248232_790215654437379_8520921386826327381_o

Grupi ‘Yjet’ festuam festën e 28 Nëntorit- ditën e flamurit.

Photos

postheadericon URIME DITËN E FLAMURIT, 28 NËNTORIN

12248016_790009841124627_4380961305043401641_o 12273734_790010187791259_5406664530644577435_o

Në shkollën fillore “Yllka “, sot mbizotëroi nje atmosfer e bukur festive. Për nderë të, 28 nëntorit, Ditës së Flamurit nxënësit e klasave të para shfaqën një program të bukur .

URIME, URIME!!

postheadericon URIME 103 VJETORIN SHTETI SHQIPTAR!!!

12247718_789878511137760_3466690143859940062_o 12247934_789877637804514_4000069490678903057_o

Për nder të festës së flamurit, kremtimit të 103 vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë ,nxënësit e klasave të dyta shfaqën një program të larmishëm.

postheadericon Ditelindja e Aralit

11058752_789434004515544_7522761327402435048_o 12244798_789432144515730_657352897563293004_o

Ne sot grupi ‘Yjet’ festuam ditëlindjen e Arallit!

Photos

postheadericon

12232909_787904114668533_2248001468321622725_o 12240824_787904011335210_5506162754791269013_o

3-4 years children learning “Fruits” and their health benefits in English Class

postheadericon Snopy and CHarlie Brown

12232849_785398198252458_2965490096485298972_o 12244308_785398314919113_4160570014232294149_o

Nxënësit e klasave të para dhe të dyta qenë në kinemanë e qytetit-Doku-Kino.Të gjithë mbetën të kënaqur nga filmi vizatimor “Snopy and CHarlie Brown “.

Photos

 

postheadericon KINEMA

10869512_785062108286067_6708023881823443712_o 12238482_785063094952635_8625567376144175114_o

Sot, kemi shkuar në kinema për të shiquar filmin për fëmijë snoopy and charlie brown.

Photos

postheadericon Mbledhje me nënat

12182628_783298185129126_2450446607352626646_o 11057116_783298575129087_6112997187646248985_o

Sot në shkollën fillore “Yllka” u mbajt një takim me nënat e nxënësve te klasave te para. Në këtë takim u diskutua për shumë çështje lidhur me nxënêsit. Pas mbledhjes, u organizua një koktej, ku morën pjesë mësueset dhe nënat e nxënësve.

postheadericon AKTIVITETI

905960_782034888588789_7368085636628355637_o 905972_782035298588748_8594523702881492381_o

Sot, grupet psrashkollore të kopshtit “Yllka” vizituan muzeun e Lidhjes së Prizren’it.
Subscribe

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 5,125 other subscribers