/YllkaPrizren

Archive for 2016

postheadericon

15418534_1063575273768081_6570509586446741966_o 15590863_1063575080434767_454007388071903026_o

Risit vazhdojne ne kopshtin Yllka! Sot ne kopshtin me te mire,me te besueshmin pergatitem sallaten me fruta me grupin Dielli dhe Trendafilat. Femijet u kenaqen dhe buzegjeshja e tyre nuk mungoj fare!

Photos

postheadericon Punëdoret tona, kl. 3/A

15590139_1063619040430371_8814489908294426224_n 15400376_1063618820430393_8077455433232305011_n

Photos

postheadericon Policia e Kosoves

15590990_1063622027096739_1885701845971326270_o 15585397_1063621900430085_7741684594159949472_o

Sot, në kopshtin tonë erdhën policia e rajonit tonë, ku të gjithë grupeve parashkollore iu prezantuan rregullat e komunikacionit. Fëmijët u kënaqën shumë. Stafi ynë i falemnderonë shumë ata!

Photos

postheadericon Drenushat

15541616_1062210580571217_4027209058867378262_n

Grupi “Drenushat” (2-3 vjeç) duke e rregulluar pemën e Vitit të Ri.

Photos

postheadericon Klasa 2B

15542293_1062215550570720_3984254342433827238_n 15541607_1062215587237383_2467629768559144311_n

Dordoleci në derën tonë, Oh sa bukur po qëndron! Me kapelë e fshisë për dore, I zbukuruar me fjolla bore. ☃❄️❄️❄️☃☃

Photos

postheadericon Klasa 3A

 15421012_1062217667237175_378468291113242354_n 15542286_1062217977237144_6933320866923740943_n

E presim me padurim borën për të bërë dordolecin☃️

Photos

postheadericon Vizitë në sallën e tenisit

15325147_1057070857751856_4619867601335913507_o 15403663_1057070371085238_6180933089349969209_o

Parashkollorët dhe klasa e parë e kopshtit dhe shkollës fillore ‘Yllka’ vizituan sallën e tenisit ku u argëtuan shumë.

Photos

postheadericon Bashkepunim me prinder

15440324_1056918367767105_5587863911615925904_o 15370121_1056918124433796_1785657565549059152_o

Sot mësuam e për instrumentin e pianos me fëmijët e kopshti “Yllka” grupi “trëndafilat” falenderojmë Besarta.

Photos

postheadericon Eksperiment

15325349_1056009794524629_7194596794250314268_o 15370138_1056010014524607_1266338194861785998_o

Çdo ditë e jona sjell risi!Eksperimenti ynë tregoi se si bëhet shpërthimi I vullkanit!Fëmijët u mahnitën me këtë risi!

Photos

postheadericon Aktivitete

15325212_1055963561195919_6158445333981739223_o 15419606_1055963867862555_2863858073771753164_o

Sot femijet e grupit “Dielli” dhe “Trendafilat” vizituan tregun.

Photos

Subscribe

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 5,125 other subscribers