KURSET PËRGATITORE FILLUAN

Sot, në shkollën fillore “Yllka” filluan kurset përgatitore për klasën e parë. Fëmijët kaluan çaste të këndshme, gjatë aktiviteteve të ndryshme që i bënë. Photos

Read more →

Aktiviteti

Grupi ‘Yjet’ vizituam familjen e Eorda Sallaukës me rastin e lindjes së motrës se saj.Voglushes së vogël I deshirojmë: shëndet, Jetë të gjatë. Falemderojmë familjen Sallauka për mikëpritjen që na bënë!  

Read more →

Vizitë Liri

Grupet parashkollore te kopshtit “YLLKA” sot, vizituan fabriken konditorike “LIRI”. Femijet mbeten te kenaqur. Falenderojme drejtorin e fabrikes “LIRI” qe na mundesoi kete vizite.  

Read more →

Gara e yjeve të vegjël përfundoi me sukses

  Sot në shkollën tonë ishin të pranishëm parashkollorët e shumë kopshteve, të cilët garuan në kategori të ndryshme. Fituesit u shpërblyen me dhurata të ndryshme. I falenderojmë të gjithë pjesëmarrësit dhe yjeve të vegjël u dëshirojmë suksese në të […]

Read more →

Piknik

  Sot, ishte një ditë e veqantë për parashkollorët e kopshtit “YLLKA” Ishim në parkun e qytetit për të bërë piknik.Me këtë rast fëmijët kaluan çaste të këndëshme, në ambientin e bukur. Photos

Read more →

Vizitë Kamila

   Nxënësit e klasave të para dhe të dyta sot vizituan fabrikën e çokollatës “Kamila”. I falemnderojmë shumë! Photos

Read more →

Lajmërim

  Më 23 prill, e shtunë në orën 11 shkolla fillore “Yllka” në, Prizren do të organizoj aktivitete pranverore dhe gara të ndryshme për parashkollorët. Ju mirëpresim! Numri kontaktues: 029233237-044669665

Read more →

Nxënësit e klasave të para sot patën një vizitë mjeksore!

Read more →

Urime!!!

  Grupi Sheqerkat dhe Bilbilat festuan ditelindjen e Neves e don Ed Lume dhe sheqerkat!  

Read more →