Gara “SELFIE” përfundoi

  Të gjithë nxënësit e klasave të dyta i falenderojmë përzemërsisht për pjesëmarrje. Të gjithë janë fitues, por ndër të parët u zgjodhën Andi Avdaj, Eni Morina, Isra Ramdom, Arian Krasniqi, Dea Këllëqi, Nira Hashani… Të gjithëve u dëshirojmë shëndet, […]

Read more →

Selfie

  Vini re!!! Të nderuar ndjekës të faqes së shkollës “Yllka”. Me pjesëmarrjen e nxënësve të klasave të dyta realizojmë garën “Selfie”. Fotot e nxënësve do të qëndrojnë 48 orë dhe fotoja që do të merr më shumë pëlqime ( […]

Read more →