Shëtitja e edukatoreve.

   Me 28.05.2016 kolektivi i kopshtit dhe shkolles fillore “Yllka” ne Prizren kaluan qaste te kendeshme tereditore ne gryken e rugoves dhe Istog. Falenderojme drejtorine qe na mundesoi te kenaqemi me bukurite natyrore te Kosoves. Photos

Read more →