/YllkaPrizren

postheadericon Gara “SELFIE” përfundoi

IMG_2028 IMG_2043

Të gjithë nxënësit e klasave të dyta i falenderojmë përzemërsisht për pjesëmarrje. Të gjithë janë fitues, por ndër të parët u zgjodhën Andi Avdaj, Eni Morina, Isra Ramdom, Arian Krasniqi, Dea Këllëqi, Nira Hashani…
Të gjithëve u dëshirojmë shëndet, rritje të mbarë dhe suksese në çdo hap të jetës!

Photos

Subscribe

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 5,125 other subscribers