/YllkaPrizren

Archive for September, 2016

postheadericon Shëtitje nē Prevallë

14500721_986106394848303_4412646323597354621_o 14480574_986105878181688_5886270674675767513_o

Për nxënësit e klasave të dyta dhe të treta sot ishte një ditë e mrekullueshme. Ata sot shijuan ajrin e pastër pranë maleve të Sharrit. Në Prevallë fëmijët u argëtuan me lojëra nga më të ndryshmet.

Photos

postheadericon

14311226_974359829356293_3051029175547158353_o 14324595_974357756023167_1839027092502903815_o

Çdo risi fillon në kopshtin tonë ‘Yllka’

Photos

postheadericon SHETITJA ME TREN

IMG_5207 IMG_5186

Nxënësit e kl. 1/A dhe 3/A u shëtitën me tren rreth e përqark qytetit tonë të bukur. Ata u ndjenë shumë të lumtur.

Photos

postheadericon Palyaco

IMG_5124 IMG_5073

Me rastin e festës së Kurban Bajramit ne e ftuam Palaqon në kopshtin tonë. Fëmijët u argëtuan me mimikat e Palaqos dhe me këtë rast të gjithë grupet kënduan, vallëzuan dhe u zbavitën së bashku.

Photos

postheadericon Ju urojmë festën e Kurban Bajramit!

kurban15

Subscribe

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 5,125 other subscribers