/YllkaPrizren

Archive for 2017

postheadericon English for Primary School General Assessment Test Top Students – 20.12.2017

Students can check their detailed results in their e-school account.

3

#
Student
School
Class
Correct
Wrong
Net
1
Ajan Mustafa
ISP Marigona
3C
20
0
20
1
Arbi Gashi
ISP Marigona
3B
20
0
20
1
Aril Bilalli
ISP Marigona
3B
20
0
20
1
Art Kadriu
ISP Marigona
3B
20
0
20
1
Erjona Jetishi
MAC Gjakova
3A
20
0
20
1
Mert Ali Sahin
ISP Marigona
3C
20
0
20
1
Mustafa Ihsan Demir
ISP Marigona
3C
20
0
20
1
Olta Thaqi
Yllka Prizren
3B
20
0
20
1
Sevde Yilmaz
ISP Marigona
3C
20
0
20
10
Arben Saliuka
MAC Gjakova
3A
19
1
18.75
10
Art Balaj
MAC Gjakova
3A
19
1
18.75
10
Art Fejzullahu
ISP Marigona
3B
19
1
18.75
10
Aurela Ahmetaj
ISP Marigona
3B
19
1
18.75
10
Dielli Lila
MAC Gjakova
3A
19
1
18.75
10
Eyup Basibüyük
ISP Marigona
3C
19
1
18.75
10
Lekë Haradinaj
ISP Marigona
3A
19
1
18.75
10
Lorena Fazliu
ISP Marigona
3A
19
1
18.75
10
Nesa Rraci
ISP Marigona
3A
19
1
18.75

4

#
Student
School
Class
Correct
Wrong
Net
1
Agzim Gashi
ISP Marigona
4B
20
0
20
1
Alara Zoga
Yllka Prizren
4A
20
0
20
1
Alketa Osmani
Yllka Prizren
4A
20
0
20
1
Art Cakiqi
ISP Marigona
4C
20
0
20
1
Hana Rada
Yllka Prizren
4A
20
0
20
1
Ledion Jetishi
MAC Gjakova
4A
20
0
20
1
Meldina Mislimi
Yllka Prizren
4A
20
0
20
1
Musli Alija
MAC Gjakova
4A
20
0
20
1
Thomas Michael Mako
ISP Marigona
4C
20
0
20
10
Arianita Novosella
ISP Marigona
4C
19
1
18.75
10
Atik Mustafa
Yllka Prizren
4A
19
1
18.75
10
Buna Sahatqija
MAC Gjakova
4A
19
1
18.75
10
Ekber Jusufi
ISP Marigona
4B
19
1
18.75
10
Emirhan Vllaço
Yllka Prizren
4A
19
1
18.75
10
Enkela Gjevukaj
Yllka Prizren
4A
19
1
18.75
10
Hazbije Strushka
Yllka Prizren
4A
19
1
18.75
10
Husein Bajmak
Yllka Prizren
4A
19
1
18.75
10
Ori Biçaku
ISP Marigona
4A
19
1
18.75
10
Peter Andreas Adam
ISP Marigona
4C
19
1
18.75
10
Sara Shaqiri
ISP Marigona
4C
19
1
18.75
10
Unejs Xharra
Yllka Prizren
4A
19
1
18.75
10
Valerie Jean Nance
ISP Marigona
4C
19
1
18.75
10
Virtyt Lushtaku
ISP Marigona
4C
19
1
18.75

5

#
Student
School
Class
Correct
Wrong
Net
1
Amar Ethemi
ISP Marigona
5B
20
0
20
1
Art Beqiri
ISP Marigona
5B
20
0
20
1
Azra Derinöz
ISP Marigona
5A
20
0
20
1
Enea Kryeziu
ISP Marigona
5C
20
0
20
1
Era Budima
ISP Marigona
5A
20
0
20
1
Ida Krasniqi
ISP Marigona
5A
20
0
20
1
Jon Shaqiri
ISP Marigona
5B
20
0
20
1
Mikail Korkut
ISP Marigona
5C
20
0
20
1
Tarik Yilmaz
ISP Marigona
5C
20
0
20
1
Varis Gashi
MAC Prizren
5A
20
0
20
1
Vildan Civan
MAC Prizren
5A
20
0
20
1
Zeynep Beyza Isman
MAC Prizren
5A
20
0
20
13
Arlind Kqira
MAC Gjakova
5A
19
1
18.75
13
Dren Munishi
ISP Marigona
5B
19
1
18.75
13
Edison Hoxha
MAC Gjakova
5A
19
1
18.75
13
Erjon Rexha
MAC Gjakova
5A
19
1
18.75
13
Jana Shala
ISP Marigona
5C
19
1
18.75
13
Jon Aliu
ISP Marigona
5B
19
1
18.75
13
Jona Qarri
MAC Gjakova
5A
19
1
18.75
13
Norik Thaçi
ISP Marigona
5B
19
1
18.75
13
Premton Shala
MAC Prizren
5A
19
1
18.75
13
Tarik Ajvazi
MAC Prizren
5A
19
1
18.75
13
Yasir Baymaku
ISP Marigona
5C
19
1
18.75
13
Yll Mrlaku
ISP Marigona
5A
19
1
18.75

postheadericon Urime 28 Nëntori

postheadericon Primary School General Assessment Test Top Students – 18.10.2017

Students can check their detailed results in their e-school account.

3

#
Student
Correct
Wrong
Emtpy
Net
1
Dielli Lila
30
0
0
30
1
Jon Nulleshi
30
0
0
30
1
Omela Ndrecaj
30
0
0
30
1
Siar Morina
30
0
0
30
5
Arben Saliuka
29
1
0
28.75
5
Aril Bilalli
29
1
0
28.75
5
Elon Sharri
29
1
0
28.75
5
Kanita Shkreli
29
1
0
28.75
5
Nesa Rraci
29
1
0
28.75
10
Arjona Ramadani
28
1
1
27.75
11
Flamur Balaj
28
2
0
27.5
11
Jona Makolli
28
2
0
27.5
11
Rubin Bytyqi
28
2
0
27.5
14
Roni Bytyçi
27
2
1
26.5
15
Arbi Gashi
27
3
0
26.25
15
Art Kadriu
27
3
0
26.25
15
Dion Kuçi
27
3
0
26.25
15
Kaon Rexha
27
3
0
26.25
15
Ledion Brahimi
27
3
0
26.25
15
Lorena Fazliu
27
3
0
26.25
15
Oya Civan
27
3
0
26.25
15
Rrezon Hoxha
27
3
0
26.25
15
Zehra Gül Nihal Topal
27
3
0
26.25

4

#
Student
Correct
Wrong
Emtpy
Net
1
Ekber Jusufi
30
0
0
30
2
Alketa Osmani
29
1
0
28.75
2
Emirhan Vllaço
29
1
0
28.75
4
Berra Temo
28
2
0
27.5
4
Hazbije Strushka
28
2
0
27.5
4
Ismet Morina
28
2
0
27.5
4
Unejs Xharra
28
2
0
27.5
8
Buna Sahatqija
27
2
1
26.5
8
Meldina Mislimi
27
2
1
26.5
10
Andi Avdaj
27
3
0
26.25
10
Anisa Rexha
27
3
0
26.25
10
Atik Mustafa
27
3
0
26.25
10
Enkela Gjevukaj
27
3
0
26.25
14
Rumejsa Rrahmani
26
2
2
25.5
15
Alara Zoga
26
3
1
25.25
15
Dea Këllëçi
26
3
1
25.25
15
Husein Bajmak
26
3
1
25.25
18
Agzim Gashi
26
4
0
25
18
Andi Kasumi
26
4
0
25
18
Irid Ibrahimi
26
4
0
25
18
Noar Gashi
26
4
0
25
18
Ori Biçaku
26
4
0
25

5

#
Student
Correct
Wrong
Emtpy
Net
1
Mikail Korkut
29
0
1
29
2
Amar Ethemi
29
1
0
28.75
2
Erjon Rexha
29
1
0
28.75
2
Gerti Jaka
29
1
0
28.75
2
Simanur Aydogan
29
1
0
28.75
2
Sumejra Çmega
29
1
0
28.75
7
Yasir Baymaku
28
1
1
27.75
8
Arlind Kqira
28
2
0
27.5
8
Art Beqiri
28
2
0
27.5
8
Jon Shaqiri
28
2
0
27.5
8
Muhamed Qehaja
28
2
0
27.5
8
Tarik Yilmaz
28
2
0
27.5
8
Zejneb Agolli
28
2
0
27.5
14
Akida Ahmeti
27
3
0
26.25
14
Armala Krasniqi
27
3
0
26.25
14
Bedridin Shantir
27
3
0
26.25
14
Büsra Ulus
27
3
0
26.25
14
Edison Hoxha
27
3
0
26.25
14
Enea Kryeziu
27
3
0
26.25
14
Guri Govori
27
3
0
26.25
14
Jona Qarri
27
3
0
26.25
14
Jora Matoshi
27
3
0
26.25
14
Rea Haradinaj
27
3
0
26.25
14
Ronela Shkreli
27
3
0
26.25
14
Sumeyye Tuzen
27
3
0
26.25

postheadericon General Assessment Test Answer Key – 18.10.2017

3


Albanian
1. A
2. A
3. A
4. B
5. B
6. A
7. C
8. C
9. B
10. D
Mathematics
11. C
12. B
13. B
14. B
15. C
16. C
17. C
18. B
19. A
20. B
English
21. A
22. A
23. D
24. A
25. B
26. B
27. A
28. C
29. B
30. A

4


Albanian
1. B
2. C
3. A
4. A
5. D
6. A
7. B
8. A
9. C
10. D
Mathematics
11. B
12. C
13. B
14. C
15. C
16. A
17. C
18. A
19. D
20. B
English
21. B
22. D
23. A
24. D
25. A
26. B
27. A
28. B
29. B
30. A

postheadericon NJOFTIM

Ju njoftojmë se gjatë muajit tetor në të gjitha shkollat tona do të mbahet Testi Vlerësues.
Në tabelën e poshtme do të gjeni datat, lëndët dhe klasat që do të përfshihen në këtë test.

Për shkollë fillore

Data Lënda Numri i pyetjeve Klasa
18 tetor
E mërkurë
Gjuhë shqipe
Gjuhë angleze
Matematikë
10
10
10
3-4-5

Për shkollë të mesme të ulët dhe të lartë

Data Lënda Numri i pyetjeve Klasa
16 tetor (E hënë) Gjeografi 20 6-12
18 tetor (E mërkurë) Matematikë 20 6-12
20 tetor (E premte) Gj. Shqipe 20 6-12
  • Provimi mbahet gjatë orës së dytë mësimore dhe zgjatë 45 min.
  • Testi vlerësohet si kuiz!

Ju urojmë suksese!

postheadericon Filloi Viti i Ri Shkollor në Kolegjet “Mehmet Akif”

Pas pushimit veror sot më 4 shtator si në të gjitha shkollat tjera në Kosovë, ashtu edhe në Kolegjet “Mehmet Akif” u hapën dyert e dijes për nxënës. Që nga hapja e tyre e deri më sot Kolegjet “Mehmet Akif” kanë ofruar një arsim të cilësisë së lartë, me një staf profesional. Urojmë që edhe viti i ri shkollor 2017-2018 të jetë i mbarë dhe të ndihmojë në ngritjen e nivelit të arsimit në Kosovë. Me këtë rast i urojmë të gjithë nxënësit, prindërit dhe stafin mësimdhënës për një vit të suksesshëm shkollor!

photos

postheadericon 8 March – International Women’s Day

postheadericon Happy Teachers’ Day

postheadericon MOS E HUMBNI KËTË RAST!!!

Si në vitet e kaluara ashtu edhe këtë vit në institucionet tona ka filluar parapërgatitja për vitin e ri shkollor 2017-2018. Synojmë që të ofrojmë një edukim dhe arsim të cilësisë më të lartë për nxënësit tanë.

Ju njoftojmë se afati i vazhdimit (përtërirjes) të kontratës me shkollën për vitin shkollor 2017-2018 do të fillojë më 01.02.2017 dhe do të vazhdojë deri më 30.06. 2017.

Nxënësit që e përtërijnë kontratën gjatë muajit:

  • Shkurt do të kenë 15 % zbritje,
  • Mars do të kenë 10 % zbritje,
  • Prill do të kenë 5 % zbritje,
  • Maj do të kenë 3 % zbritje

për regjistrim të hershëm, me kusht që të bëhet e tërë pagesa e shkollimit. Kjo ofertë nuk mund të shfrytëzohet nga nxënësit të cilët e gëzojnë të drejtën e bursës më shumë se 30%

Pas datës 15 qershor 2017, për vendet e lira të mbetura, do të bëhet pranimi i nxënësve të rinjë, kështu që nëse pas 15 qershorit nuk mbeten vende të lira nëpër klasa, atëherë shkolla nuk mbanë kurrfarë përgjegjësie.

Për informata më të hollësishme rreth avantazheve të regjistrimit të hershëm për vitin shkollor 2017–2018 dhe për çështje të tjera mund të kontaktoni me shërbimin e financave apo me Drejtorinë e shkollës.

Urojmë që viti i ri shkollor të jetë i mbarë për të gjithë ne!

Subscribe

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 5,125 other subscribers