/YllkaPrizren

Archive for October, 2017

postheadericon Primary School General Assessment Test Top Students – 18.10.2017

Students can check their detailed results in their e-school account.

3

#
Student
Correct
Wrong
Emtpy
Net
1
Dielli Lila
30
0
0
30
1
Jon Nulleshi
30
0
0
30
1
Omela Ndrecaj
30
0
0
30
1
Siar Morina
30
0
0
30
5
Arben Saliuka
29
1
0
28.75
5
Aril Bilalli
29
1
0
28.75
5
Elon Sharri
29
1
0
28.75
5
Kanita Shkreli
29
1
0
28.75
5
Nesa Rraci
29
1
0
28.75
10
Arjona Ramadani
28
1
1
27.75
11
Flamur Balaj
28
2
0
27.5
11
Jona Makolli
28
2
0
27.5
11
Rubin Bytyqi
28
2
0
27.5
14
Roni Bytyçi
27
2
1
26.5
15
Arbi Gashi
27
3
0
26.25
15
Art Kadriu
27
3
0
26.25
15
Dion Kuçi
27
3
0
26.25
15
Kaon Rexha
27
3
0
26.25
15
Ledion Brahimi
27
3
0
26.25
15
Lorena Fazliu
27
3
0
26.25
15
Oya Civan
27
3
0
26.25
15
Rrezon Hoxha
27
3
0
26.25
15
Zehra Gül Nihal Topal
27
3
0
26.25

4

#
Student
Correct
Wrong
Emtpy
Net
1
Ekber Jusufi
30
0
0
30
2
Alketa Osmani
29
1
0
28.75
2
Emirhan Vllaço
29
1
0
28.75
4
Berra Temo
28
2
0
27.5
4
Hazbije Strushka
28
2
0
27.5
4
Ismet Morina
28
2
0
27.5
4
Unejs Xharra
28
2
0
27.5
8
Buna Sahatqija
27
2
1
26.5
8
Meldina Mislimi
27
2
1
26.5
10
Andi Avdaj
27
3
0
26.25
10
Anisa Rexha
27
3
0
26.25
10
Atik Mustafa
27
3
0
26.25
10
Enkela Gjevukaj
27
3
0
26.25
14
Rumejsa Rrahmani
26
2
2
25.5
15
Alara Zoga
26
3
1
25.25
15
Dea Këllëçi
26
3
1
25.25
15
Husein Bajmak
26
3
1
25.25
18
Agzim Gashi
26
4
0
25
18
Andi Kasumi
26
4
0
25
18
Irid Ibrahimi
26
4
0
25
18
Noar Gashi
26
4
0
25
18
Ori Biçaku
26
4
0
25

5

#
Student
Correct
Wrong
Emtpy
Net
1
Mikail Korkut
29
0
1
29
2
Amar Ethemi
29
1
0
28.75
2
Erjon Rexha
29
1
0
28.75
2
Gerti Jaka
29
1
0
28.75
2
Simanur Aydogan
29
1
0
28.75
2
Sumejra Çmega
29
1
0
28.75
7
Yasir Baymaku
28
1
1
27.75
8
Arlind Kqira
28
2
0
27.5
8
Art Beqiri
28
2
0
27.5
8
Jon Shaqiri
28
2
0
27.5
8
Muhamed Qehaja
28
2
0
27.5
8
Tarik Yilmaz
28
2
0
27.5
8
Zejneb Agolli
28
2
0
27.5
14
Akida Ahmeti
27
3
0
26.25
14
Armala Krasniqi
27
3
0
26.25
14
Bedridin Shantir
27
3
0
26.25
14
Büsra Ulus
27
3
0
26.25
14
Edison Hoxha
27
3
0
26.25
14
Enea Kryeziu
27
3
0
26.25
14
Guri Govori
27
3
0
26.25
14
Jona Qarri
27
3
0
26.25
14
Jora Matoshi
27
3
0
26.25
14
Rea Haradinaj
27
3
0
26.25
14
Ronela Shkreli
27
3
0
26.25
14
Sumeyye Tuzen
27
3
0
26.25

postheadericon General Assessment Test Answer Key – 18.10.2017

3


Albanian
1. A
2. A
3. A
4. B
5. B
6. A
7. C
8. C
9. B
10. D
Mathematics
11. C
12. B
13. B
14. B
15. C
16. C
17. C
18. B
19. A
20. B
English
21. A
22. A
23. D
24. A
25. B
26. B
27. A
28. C
29. B
30. A

4


Albanian
1. B
2. C
3. A
4. A
5. D
6. A
7. B
8. A
9. C
10. D
Mathematics
11. B
12. C
13. B
14. C
15. C
16. A
17. C
18. A
19. D
20. B
English
21. B
22. D
23. A
24. D
25. A
26. B
27. A
28. B
29. B
30. A

postheadericon NJOFTIM

Ju njoftojmë se gjatë muajit tetor në të gjitha shkollat tona do të mbahet Testi Vlerësues.
Në tabelën e poshtme do të gjeni datat, lëndët dhe klasat që do të përfshihen në këtë test.

Për shkollë fillore

Data Lënda Numri i pyetjeve Klasa
18 tetor
E mërkurë
Gjuhë shqipe
Gjuhë angleze
Matematikë
10
10
10
3-4-5

Për shkollë të mesme të ulët dhe të lartë

Data Lënda Numri i pyetjeve Klasa
16 tetor (E hënë) Gjeografi 20 6-12
18 tetor (E mërkurë) Matematikë 20 6-12
20 tetor (E premte) Gj. Shqipe 20 6-12
  • Provimi mbahet gjatë orës së dytë mësimore dhe zgjatë 45 min.
  • Testi vlerësohet si kuiz!

Ju urojmë suksese!

Subscribe

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 5,125 other subscribers