NJOFTIM

Ju njoftojmë se gjatë muajit tetor në të gjitha shkollat tona do të mbahet Testi Vlerësues. Në tabelën e poshtme do të gjeni datat, lëndët dhe klasat që do të përfshihen në këtë test. Për shkollë fillore Data Lënda Numri […]

Read more →

MOS E HUMBNI KËTË RAST!!!

Si në vitet e kaluara ashtu edhe këtë vit në institucionet tona ka filluar parapërgatitja për vitin e ri shkollor 2017-2018. Synojmë që të ofrojmë një edukim dhe arsim të cilësisë më të lartë për nxënësit tanë. Ju njoftojmë se […]

Read more →

Risit vazhdojne ne kopshtin Yllka! Sot ne kopshtin me te mire,me te besueshmin pergatitem sallaten me fruta me grupin Dielli dhe Trendafilat. Femijet u kenaqen dhe buzegjeshja e tyre nuk mungoj fare! Photos

Read more →

Policia e Kosoves

Sot, në kopshtin tonë erdhën policia e rajonit tonë, ku të gjithë grupeve parashkollore iu prezantuan rregullat e komunikacionit. Fëmijët u kënaqën shumë. Stafi ynë i falemnderonë shumë ata! Photos

Read more →