/YllkaPrizren

postheadericon MOS E HUMBNI KËTË RAST!!!

Si në vitet e kaluara ashtu edhe këtë vit në institucionet tona ka filluar parapërgatitja për vitin e ri shkollor 2017-2018. Synojmë që të ofrojmë një edukim dhe arsim të cilësisë më të lartë për nxënësit tanë.

Ju njoftojmë se afati i vazhdimit (përtërirjes) të kontratës me shkollën për vitin shkollor 2017-2018 do të fillojë më 01.02.2017 dhe do të vazhdojë deri më 30.06. 2017.

Nxënësit që e përtërijnë kontratën gjatë muajit:

  • Shkurt do të kenë 15 % zbritje,
  • Mars do të kenë 10 % zbritje,
  • Prill do të kenë 5 % zbritje,
  • Maj do të kenë 3 % zbritje

për regjistrim të hershëm, me kusht që të bëhet e tërë pagesa e shkollimit. Kjo ofertë nuk mund të shfrytëzohet nga nxënësit të cilët e gëzojnë të drejtën e bursës më shumë se 30%

Pas datës 15 qershor 2017, për vendet e lira të mbetura, do të bëhet pranimi i nxënësve të rinjë, kështu që nëse pas 15 qershorit nuk mbeten vende të lira nëpër klasa, atëherë shkolla nuk mbanë kurrfarë përgjegjësie.

Për informata më të hollësishme rreth avantazheve të regjistrimit të hershëm për vitin shkollor 2017–2018 dhe për çështje të tjera mund të kontaktoni me shërbimin e financave apo me Drejtorinë e shkollës.

Urojmë që viti i ri shkollor të jetë i mbarë për të gjithë ne!

postheadericon

15418534_1063575273768081_6570509586446741966_o 15590863_1063575080434767_454007388071903026_o

Risit vazhdojne ne kopshtin Yllka! Sot ne kopshtin me te mire,me te besueshmin pergatitem sallaten me fruta me grupin Dielli dhe Trendafilat. Femijet u kenaqen dhe buzegjeshja e tyre nuk mungoj fare!

Photos

postheadericon Punëdoret tona, kl. 3/A

15590139_1063619040430371_8814489908294426224_n 15400376_1063618820430393_8077455433232305011_n

Photos

postheadericon Policia e Kosoves

15590990_1063622027096739_1885701845971326270_o 15585397_1063621900430085_7741684594159949472_o

Sot, në kopshtin tonë erdhën policia e rajonit tonë, ku të gjithë grupeve parashkollore iu prezantuan rregullat e komunikacionit. Fëmijët u kënaqën shumë. Stafi ynë i falemnderonë shumë ata!

Photos

postheadericon Drenushat

15541616_1062210580571217_4027209058867378262_n

Grupi “Drenushat” (2-3 vjeç) duke e rregulluar pemën e Vitit të Ri.

Photos

postheadericon Klasa 2B

15542293_1062215550570720_3984254342433827238_n 15541607_1062215587237383_2467629768559144311_n

Dordoleci në derën tonë, Oh sa bukur po qëndron! Me kapelë e fshisë për dore, I zbukuruar me fjolla bore. ☃❄️❄️❄️☃☃

Photos

postheadericon Klasa 3A

 15421012_1062217667237175_378468291113242354_n 15542286_1062217977237144_6933320866923740943_n

E presim me padurim borën për të bërë dordolecin☃️

Photos

postheadericon Vizitë në sallën e tenisit

15325147_1057070857751856_4619867601335913507_o 15403663_1057070371085238_6180933089349969209_o

Parashkollorët dhe klasa e parë e kopshtit dhe shkollës fillore ‘Yllka’ vizituan sallën e tenisit ku u argëtuan shumë.

Photos

postheadericon Bashkepunim me prinder

15440324_1056918367767105_5587863911615925904_o 15370121_1056918124433796_1785657565549059152_o

Sot mësuam e për instrumentin e pianos me fëmijët e kopshti “Yllka” grupi “trëndafilat” falenderojmë Besarta.

Photos

postheadericon Eksperiment

15325349_1056009794524629_7194596794250314268_o 15370138_1056010014524607_1266338194861785998_o

Çdo ditë e jona sjell risi!Eksperimenti ynë tregoi se si bëhet shpërthimi I vullkanit!Fëmijët u mahnitën me këtë risi!

Photos

Subscribe

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 5,123 other subscribers