Ofertë Speciale!

Mësimdhënësit janë gurthemeli i shoqërisë. Ne e çmojmë punën tuaj andaj për më të dashurit tuaj ofrojmë bursë të veçantë shkollimi. Për të gjithë fëmijët e mësimdhënësve 25% bursë shkollimi. Oferta vlen deri më 16 Mars 2020 për nxënësit që […]

Read more →

NJOFTIM

Ju njoftojmë se gjatë muajit tetor në të gjitha shkollat tona do të mbahet Testi Vlerësues. Në tabelën e poshtme do të gjeni datat, lëndët dhe klasat që do të përfshihen në këtë test. Për shkollë fillore Data Lënda Numri […]

Read more →