/YllkaPrizren

postheadericon VIZITA E DREJTORISË KOMUNALE TË ARSIMIT

image-a4b409820bc334023492743c8381ac3315b7b999a2e83b387e484c07955dc151-V

Më datën 20.11.2014 shkollën tonë e vizitoi drejtori i arsimit të komunës së Prizrenit , z. Nexhat Çoçaj , i shoqëruar me zyrtarë të drejtorisë komunale të arsimit. Ata nga më afër u njohën me punën dhe procesin mësimor që zhvillohet në shkollën fillore “Yllka“.

Neve s`na mbetet gjë tjetër veçse t`i falenderojmë përzemërsisht për vizitën e bërë…
Subscribe

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 5,125 other subscribers