/YllkaPrizren

Archive for May, 2015

postheadericon PIKNIK

11140205_700231763435769_3359970730039162549_o 11203645_700233060102306_7975946441308067611_o

Grupet parashkollore pranë kopshtit-Yllka-“Dielli”dhe “Mollë kuqet”në piknik.

PHOTOS

postheadericon Kolegjet Mehmet Akif në Kosovë festuan 15-vjetorin

11196284_1110824578933628_8369724045221010959_n

Pas hapjes në 7- Shkurt të vitin 2000 Kolegji Mehmet Akif festoi sot 15 vjetorin me një ceremoni madhështore ku ishin të pranishëm Kryetari i Kuvendit Kadri Veseli, ish Presidenti Fatmir Sejdiu, Kryetari i Gjykatës Kushtetuese Enver Hasani, Ambasadorë, Drejtorë të shkollave, mësues, familjarë bashkë me nxënësit, dhe shumë të pranishëm që përshëndetën me duartrokitje të vazhdueshme suksesin e Kolegjit Mehmet Akif.
Gjatë ceremonisë mbajti fjalim para të pranishmëve Drejtori i Përgjithshëm i Kolegjeve Mehmet Akif Mustafa Erdem duke falenderuar të pranishmit dhe shprehu dëshirën që pas 15 vitesh të vazhdojë rritja cilësore edukative në këto shkolla. Gjithashtu në ceremoni mbajti një fjalë rasti Ministri Bajrami duke falenderuar drejtuesit e Kolegjeve dhe duke vënë në dukje rëndësinë që kanë këto shkolla për Kosovën.
Pas fjalimeve dolën në skenë mbi 50 nxënës nga këto shkolla që kishin marrë medalje në garat shkencore ndërkombëtare. Nxënësit për sukseset u dekoruan nga Kadri Veseli, Ministri Bajrami, Fatmir Sejdiu me nga një fletë falenderimi. Programi vazhdoi më tutje me prerjen e tortës së përvjetorit nga Mustafa Erdem, Kadri Veseli dhe Arsim Bajrami. Më tutje nxënësit performuan më këngë popullore shqiptare që u ndoqën me plot gëzim nga familjarët.

PHOTOS

postheadericon AKTIVITETI

11216612_699882973470648_2237739435123033976_o 10704400_699881806804098_6122117860982170154_o

Grupet e fëmijëve parashkollor pranë kopshtit “yllka”,duke mbjellur perime në kopshtin e tyre.

PHOTOS

postheadericon ARDHMIRIA

10835252_697271380398474_6594570220713695992_o 11164700_697266847065594_5332902428819541836_o

Sot shkollen tone e vizituan parashkolloret e grupit “ARDHMIRIA”. Ata u argetuan mjaft me aktivitete nga me te ndryshmet. Shpresojme se mbeten te kenaqur dhe i falenderojme perzemersisht..

PHOTOS

postheadericon

11200950_698360640289548_4402761778439409701_o (1) 11194419_698360470289565_8321883417296517489_o

Kurset përgatitore për klasën e parë mbahen të shtuneve prej orës 10:00 deri 12:00.

postheadericon FESTA E ABETARES

11064821_698357743623171_7301804732482987347_o 11181886_698370890288523_3347940385804897087_o

Shkronjë pas shkronje, rrokje pas rrokjeje, fjalë pas fjale…nxënësit e klasave të para arrivtën të jenë bartës të një thesari të çmueshem, që bart në vete 36 shkronja të alfabetit tonë të bukur. Me plot gëzim festuan FESTËN E ABETARES.

PHOTOS

postheadericon

Në shkollën fillore,, Yllka” kërkohet mësimdhënëse klasore. Të interesuarit mund t’i dorëzojnë dokumentet në sekretarinë e shkollës deri më 18 maj 2015.

Subscribe

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 5,125 other subscribers