ARDHMIRIA

10835252_697271380398474_6594570220713695992_o 11164700_697266847065594_5332902428819541836_o

Sot shkollen tone e vizituan parashkolloret e grupit “ARDHMIRIA”. Ata u argetuan mjaft me aktivitete nga me te ndryshmet. Shpresojme se mbeten te kenaqur dhe i falenderojme perzemersisht..

PHOTOS