/YllkaPrizren

Archive for February, 2016

postheadericon Festivali i Gjuhës, Kulturës dhe Rinisë

12768251_838004562991821_5955665731652024027_o 12747866_838005166325094_9026535876514812504_o

Sot për herë të dytë Institucionet Edukativo-Arsimore “Gülistan” organizuan festivalin e gjuhës, kulturës dhe rinisë. Ky festival ishte i larmishëm dhe i pasur me këngë e valle nga më të ndryshmet.
Sot edhe qyteti i Prizrenit kishte një pamje më të bukur me këtë atmosferë festive.
I falenderojmë të gjithë…!

Photos

postheadericon Ju Urojmë 8 Vjetorin e Pavarësisë së Kosovës!

10644318_831517056973905_316400712396168294_o 12698699_831520020306942_3856588147001030532_o

Sot, për nder të përvjetorit të 8-të të pavarsisë së Kosovës, nxënësit e klasave të para shfaqën një program te bukur!

Photos

postheadericon GËZUAR PAVARËSINË KOSOVË!!!

12697300_831533216972289_2076578289407326003_o 12719082_831533643638913_5601264165353911565_o

Me rastin e kremtimit të 8 vjetorit të pavarësisë së Kosovës, nxënësit e klasave të dyta përgatitën një program të larmishëm.Të gjithë uruan GËZUAR PAVARËSINË KOSOVË!!!

Photos

postheadericon Ju Urojmë 8 Vjetorin e Pavarësisë së Kosovës!

8 vjetor - pavaresia - web slider

postheadericon MOS E HUMBNI KËTË RAST!!!

regjistrimet 2016 web 1 shkurt 2016 fillojë përtërirja e kontratës me shkollën për vitin shkollor 2016/2017 dhe do të vazhdojë deri më 15 qershor 2016. Nxënësit të cilët  e vazhdojnë  kontratën  në afatin e caktuar më lartë, nuk do të kenë ndonjë rritje të pagesës.

Nxënësit që e përtrijnë kontratën gjatë muajit Shkurt do të kenë zbritje 15%, ata që e përtrijnë gjatë muajit Mars do të kenë zbritje 10%,  nxënësit që e përtrijnë kontratën gjatë muajit Prill do të kenë zbritje 5%, ndërsa nxënësit që e përtrijnë kontratën gjatë muajit Maj do të kenë zbritje 3%.

Ju mirëpresim…

postheadericon

12672186_824392901019654_2843129479147936540_o 12697014_824393017686309_8115779707856136455_o

Drejtori i arsimit për sektorin privat zotëri Agim Krasniqi, sot vizitoi shkollën tonë. Pasi që vizitoi klasat dhe mblodhi informata lidhur me shkollën, ai shprehi kënaqësin me procesin mësimor i cili zhvillohet këtu, në shkollën tonë.

 

postheadericon Bashkpunim me prindër

12633509_823403314451946_7934362633752171321_o 12615559_823403467785264_1622409117157169579_o

Zonj. Ebru Alemndari nëna e Muhamedit na mbajti një aktivitet fëmijëve të grupit “Bletët” për zanatin e frizerës. Fëmijët u kënaqën me punën e saj dhe me rregullimin e frizurave të tyre. “Shumë faleminderit teta Ebru” ishin fjalët e fëmijëve.

PHOTOS

postheadericon Bashkpunim me prindër

12622289_823396497785961_6381367688145752239_o 12622186_823392931119651_6037461734287232035_o

Sot, në kuadër të aktivitetit “Bashkpunim me prindër”. Në grupin e parashkollorëve “Dielli” pranë kopshtit “Yllka” nëna e Bedit tregoi fëmijëve eksperiencën e vet në pregaditjen e pastës. Interesimi i fëmijëve ishte shumë i madh. Falendërojmë nënën e Bedit zonjën Dafina Oreshka për bashkpunim.
Edukatorja dhe fëmijët e grupit Dielli.

PHOTOS

postheadericon PËRPARËSITE E REGJISTRIMIT TË HERSHËM!

12670123_823302011128743_7256523398554497141_n

postheadericon PREVALLË

940844_821377917987819_7412373583233415840_n 12631516_821376614654616_5148535389683015201_n

Sot, per parashkolloret e kopshtit “YLLKA”ne PRIZREN ishte nje dite e veqante.Ishim ne prevalle ku zhvilluam aktivitete te sportit dimeror.Femijet ishin te kenaqur dhe te lumtur me kete organizim.

Photos

Subscribe

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 5,125 other subscribers