/YllkaPrizren

postheadericon Bashkpunim me prindër

12622289_823396497785961_6381367688145752239_o 12622186_823392931119651_6037461734287232035_o

Sot, në kuadër të aktivitetit “Bashkpunim me prindër”. Në grupin e parashkollorëve “Dielli” pranë kopshtit “Yllka” nëna e Bedit tregoi fëmijëve eksperiencën e vet në pregaditjen e pastës. Interesimi i fëmijëve ishte shumë i madh. Falendërojmë nënën e Bedit zonjën Dafina Oreshka për bashkpunim.
Edukatorja dhe fëmijët e grupit Dielli.

PHOTOS

Subscribe

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 5,125 other subscribers