NËNAT GAROJNË

Në sh.f. “Yllka” , sot nënat e klasave të para dhe të dyta zhvilluan një aktivitet “Nënat garojnë”. Ato kishin përgatitur ëmbëlsira dhe brumëra shumë të shijshme e të bukura. Falenderojmë të gjitha nënat për pjesëmarrje dhe përzemërsisht urojmë JU […]

Read more →