/YllkaPrizren

postheadericon Selfie

13116416_881134682012142_4766061099571415338_o 13147584_881135102012100_5660296423229929898_o 13122952_881135288678748_9091655106206063587_o

Vini re!!!
Të nderuar ndjekës të faqes së shkollës “Yllka”.
Me pjesëmarrjen e nxënësve të klasave të dyta realizojmë garën “Selfie”. Fotot e nxënësve do të qëndrojnë 48 orë dhe fotoja që do të merr më shumë pëlqime ( like ) do të jetë fitues-e.
Ju ftojmë të gjithë që të votoni (pëlqeni) foton e pëlqyer.
Ju falemnderit për mirëkuptim !

Subscribe

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 5,125 other subscribers