/YllkaPrizren

Archive for June, 2016

postheadericon GJIROJA RRETH PRIZRENIT ME TREN

IMG_4414 IMG_4394

Sot, parashkollorët e kopshtit “YLLKA” shetiten rrethe rrotull qytetit me tren. Femijet kaluan nje kohe mjaft argëtuese.

Photos

postheadericon Grupi 1A

IMG_4328 IMG_4344

Sot ne kopshtin “Yllka“ femijet e grupit Sheqerkat paraqiten program me perfundimin e vitit shkollor. Falenderojme edhe prinderit per perkrahjen dhe pjesmarjen ne program.

Photos

postheadericon Grupi 1B

IMG_4246 IMG_4262

Sot në kopshti “Yllka” fëmijët e gr. “Bilbilat” shfaqën program me përfundimin e vitit shkollor. Ju falendërojmë prindërit për pjesëmarje dhe fëmijët që ishin të mrekullueshëm.

Photos

 

postheadericon Aktiviteti Humanitar

13412113_1732717057008349_7493150097464352846_o IMG_4080

Projekt ndihme për fëmijët e familjeve në nevojë: në kopshtin “Yllka” u organizua aktiviteti humanitar “Bëhu edhe ti shok i Linos”, ku fëmijët dhuruan veshmbathje dhe lodra që do t’u jepen si donacion fëmijëve të familjeve në nevojë.

Photos

postheadericon Piknik në parkun e qytetit

13417013_902379526554324_6558429026471049045_o 13346262_902378593221084_1145820731176550370_o

Sot, nxënësit e sh.f.”Yllka” u argëtuan në parkun e qytetit dhe kaluan çaste të bukura.

Photos

postheadericon Gëzuar 1 Qershori

IMG_3165 IMG_3236

Kopshti dhe shkolla fillore “YLLKA”NE në garën e olimpiades per nder te festes së 1qershorit fëmijët parashkollorë garuan dhe fituan medalje. Urime, urime…

Photos

Subscribe

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 5,125 other subscribers