/YllkaPrizren

Archive for August, 2016

postheadericon NJOFTIM

mashtTë dashur nxënës,

Ju njoftojmë se në bazë të vendimit të Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT) fillimi i vitit të ri shkollor 2016/17, shtyhet nga data 1 shtator (e enjte) deri më 5 shtator (e hënë).

postheadericon Vazhdojnë aktivitetet në shkollën fillore “YLLKA”.

IMG_4755 IMG_4784

Pas klasave të dyta e të treta sot , bukurinë shkollës ia shtuan fatosat e klasës së parë ,të cilët me plot emocione u njoftuan me mësuesen e tyre dhe njekohësisht u pajisën me uniforma shkollore.
Suksese !

Photos

Subscribe

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 5,125 other subscribers